Konfirmation

Konfirmation : alle 7. klasses elever i Vipperød tilbydes konfirmationsforberedelse og konfirmation.

Hvert år inden skolernes sommerferie indkalder vi alle, der måtte have lyst, til at komme og få deres barn indskrevet til konfirmationsforberedelse og konfirmation året efter. Skal dit barn konfirmeres i 2024 inviteres I til tilmeldingsaften torsdag den 15. juni, kl. 19.00 i Vipperød Sognegård - for både konfirmander og forældre.

Se info-folder: HER

Indskrivning til konfirmationsforberedelse og konfirmation kan kun ske ved dette møde, men man er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

OBS: INFO VEDR. KONFIRMATIONER i 2024 og fremefter

I Vipperød har vi i mange år haft tradition for at holde konfirmationer på St. Bededag og den følgende lørdag/søndag. Fra 2024 er St. Bededag ikke længere en fridag, og vi vil derfor heller ikke kunne tilbyde denne dag som konfirmationsdag fremover.

Vi ved, at mange allerede har forberedt sig på at holde konfirmationer på netop disse dage til næste år. Derfor vil det i 2024 være muligt at blive konfirmeret lørdag den 27. april eller søndag den 28. april, som planlagt. Herudover vil det – i stedet for St. Bededag – være muligt at blive konfirmeret på Kr. Himmelfart, torsdag den 9. maj. Der er frit valg mellem de tre dage, som der plejer. Tidspunkterne lægges, når alle datoønsker er givet efter tilmeldingsaftenen.

Fra 2025 og frem rykkes alle konfirmationer til Kr. Himmelfart, således at man kan blive konfirmeret på Kr. Himmelfartstorsdag eller den følgende lørdag/søndag.

Konfirmationer i 2024

Konfirmationerne 2024 bliver afholdt lørdag den 27. april eller søndag den 28. april samt på Kr. Himmelfart, torsdag den 9. maj. Der er frit valg mellem de tre dage.

Alle konfirmationer foregår i Ågerup Kirke.

Konfirmationer i 2025

Konfirmationerne 2025 bliver afholdt på Kr. Himmelfart samt lørdagen og søndagen efter. Det vil i 2025 sige d. 29. maj samt 31. maj + 1. juni. Der er frit valg mellem de tre dage.

Alle konfirmationer foregår i Ågerup Kirke.

Børn og konfirmander