Tag hele familien med...

Hver eneste søndag året rundt er børn velkomne til gudstjeneste, men indimellem er gudstjenesten særligt tilrettelagt for hele familien. Cirka en gang hver kvartal bliver der holdt en familiegudstjeneste i én af vores kirker. De øvrige måneder holder vi Familieaften i Sognegården,  sådan at der er mulighed for at til familiegudstjeneste en gang om måneden året rundt. I kalenderen nedenfor kan du se datoerne for begge dele.

 

Familieaften i Sognegården  betyder børnegudstjeneste kl. 17.00 med efterfølgende spisning. Gudstjenesten er planlagt for de 4-7-årige, men tilrettelagt sådan, at større og mindre søskende også altid kan være med. Bagefter har et hold frivillige sørget for, at vi kan spise sammen. Det er altid en børnevenlig menu – og det koster 20 kr. pr. voksen og 10 kr. pr. barn. Pengene går ubeskåret til Børnesagens Fællesråd. Når børnene har spist færdigt, er der mulighed for at være kreativ i underetagen.

Af hensyn til maden er det nødvendigt, at man tilmelder sig. Det gøres via et link, som man 1-2 uger før kan finde på hjemmesiden og på facebooksiden, som er tilknyttet vores familieraftener: https://www.facebook.com/familieaften 

Disse aftener skal man hverken tænke på aftensmad eller oprydning, så inviter bare naboen, mødregruppen, gymnastikholdet eller børnehaven med. Vi glæder os til at se jer i både kirker og Sognegård!
  

   Familiegudstjenester