Sommerkirke

Himmelstigen - en musical om at få en chance til

- Mandag d. 26. juni – torsdag d. 29. juni

En stige op til Himlen? Sikke en mærkelig historie, som vi sammen skal lave til en flot og festlig forestilling for familie og venner! Årets sommerkirke er en musical skrevet til lejligheden, og vi glæder os til at sætte den op sammen med en masse seje børn.

Vil du være en del af fællesskabet? Og lære nye folk at kende og få nye venner? Og være med til alt det, som sådan en forestilling kræver? Vi skal synge, spille teater, lave krea, kostumer, scenografi og alt muligt andet – men først og fremmest skal vi have det så godt og sjovt! Og til sidst opfører vi stykket for forældre, søskende m.m. torsdag d. 29. juni kl. 16.30.

Lyder det som noget for dig? Og går du i 1.-7. klasse efter sommerferien? Så meld dig til vores musical ”Himmelstigen”! Det hele foregår i Vipperød Sognegård, hvor vi mødes hver dag kl. 9.00-15.00 og torsdag helt til kl. 17.00.

Sommerkirke er et samarbejde mellem Skt. Nikolai, Tveje Merløse, Vipperød, Kvanløse og Nr. Jernløse Sogne - og er for børn i hele Holbæk Kommune. Det er gratis at deltage, du skal bare huske madpakken og drikkelse hver dag.

Der er kun plads til 40 børn, så skynd dig at tilmelde dig HER 

Har I spørgsmål kan kirke- og kulturmedarbejder Sabine K. Mansdotter kontaktes på sabine@kirkevip.dk

Vel mødt – med eller uden højdeskræk!