Sommerkirke 2024

 

”GRIN & GRÅD”

– et kirkeshow med sjov, sang og dans!

 

Mandag d. 1. juli – torsdag d. 4. juli

 

Kender du det med, at der sker noget godt i dit liv, men det så viser sig ikke at være så godt alligevel? Eller der sker noget dårligt, som pludselig viser sig alligevel at være godt?

 

Det er lige det vores KIRKESHOW i år handler om. Vi skal tale, synge, danse, lave sketches, sy, lege, og hygge os med udgangspunkt i alt det svære og alt det gode. Det bliver både helt seriøst og helt skørt, men først og fremmest brandhyggeligt! I år sætter vi nogle af vores tidligere brugte sange sammen med helt nyt materiale.

 

Det er både til dig, som gerne vil have en større rolle og til dig, som gerne vil være med i mængden. Vi tilpasser det sammen i løbet af dagene.

Kom og vær med fra den 1.-4. juli. Vi bruger tre dage på at øve os og slutter af med et brag af en forestilling torsdag d. 4. juli kl. 16.30 for alle dem, der kunne have lyst til at komme at se.

 

Lyder det som noget for dig? Og går du i 1.-7. klasse efter sommerferien? Så meld dig til årets sommerkirke! Det hele foregår i Kirkeladen, Gl. Ringstedvej 65, 4300 Holbæk, hvor vi mødes hver dag kl. 9.00-15.00 og torsdag helt til kl. 17.00.

 

Sommerkirke er et samarbejde mellem Skt. Nikolai, Tveje Merløse og Vipperød sogne - og er for børn i hele Holbæk Kommune. Det er gratis at deltage, du skal bare huske dig selv, dit gode humør, madpakken og drikkelse hver dag - og måske også din bedste ven?

 

Der er kun plads til 40 børn, så skynd dig at tilmelde dig HER

 

VI SES!