Minikonfirmand

Minikonfirmandundervisning er et tilbud til elever i 3. eller 4. klasse. I Vipperød inviterer vi i reglen alle 3. klasse-elever fra både Vipperød og Ågerup Skole til et minikonfirmandforløb i efteråret omkring skolestart. Forløbet foregår både i Vipperød Sognegård og Ågerup Kirke. 

Som minikonfirmand skal du høre mere om kirken og de ting, der foregår her. Måske er du nysgerrig på det med kirke og kristendom? Hvad foregår der egentlig ovre i kirken? Hvorfor er der så mange gamle ting? Hvad bruger man Sognegården til? Og kan man egentlig ringe til Gud – eller sende en besked? Og hvad er det, der med dåben egentlig for noget? Måske ved du allerede en hel masse – eller måske undrer du dig over noget helt syvende!? Og det er lige det, som vi sammen skal gå på opdagelse i til minikonfirmand. Du skal høre om Gud og Jesus, højtiderne, biblens historier og meget andet. Vi arbejder kreativt, synger, tegner, lytter, leger og hygger os sammen.

Går man på Vipperød eller Ågerup Skole får man en invitation med hjem et par uger før vi begynder - børn, der bor i sognet, men går på andre skoler er også meget velkomne. Der vil ligge information om forløbet både her på hjemmesiden og på vores facebookside, når tid er. Hvis du har lyst til at være minikonfirmand skal du blot sørge for at tilmelde dig, når du og din klasse modtager en invitation.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Sabine K. Mansdotter på sabine@kirkevip.dk